50 000 Ft-ot nyertünk a Karszt és Barlang Alapítvány pályázatán!

Ezesetben nem valamiféle ismeretlen laikus döntéshozók, hanem barlangkutató kollégák ítélték úgy, hogy a tevékenységünk hasznos és támogatásra érdemes.

A sikeres 2013. évi NKA (1 MFt) majd 2014. évi NEA pályázataink (800 eFt) után tavaly elfordult tőlünk a szerencse (persze csak anyagi értelemben, a feltárásokban ez nem látszott meg, sőt), még a korábban már-már megszokott Magnet Bank-os  KAP pályázatba sem kerültünk be. Bár idén újszerű elemként megjelent a költségvetésünkben a DINPI-től kapott 200 000 Ft, azért az összegért igencsak alaposan megdolgoztunk a Kiss Péter-barlang lezárásával (is).

Most azonban a Karszt és Barlang Alapítvány pályázatán (melyen idén első ízben vettünk részt) 50 000 Ft támogatásban részesültünk.

Bár írásban még nem láttam a döntést, amelyet az MKBT közgyűlésen hirdettek ki, emlékeim szerint ez a második legnagyobb összeg volt, míg az első díjazott a Bekey Csoport (akik a Pál-völgyit kutatják) lett.

Köszönjük a kuratórium belénk vetett bizalmát, és reménykedünk benne, hogy a támogatásuk minden tíz forintjára jut majd egy méter felfedezett barlang!

Könyvjelzőkhöz permalink.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>