2018-as naptár

(Ha nem a youtube-ról lépett ide, itt találja a Forradalmi-ágról szóló, és a naptárt is megemlítő első: https://youtu.be/fBHiCaCId6I és második: https://youtu.be/ig2DBiozIGQ videót.

Néhány kép a miheztartás végett

Néhány kép a naptárunkból.   12+1 lap,  A3 méret,  a hátoldalon szöveges ismertetés a barlangokról.

A naptár már megvehető Kocsis Andrásnál a Speleo sportboltban (Bp. IX. ker. Balázs Béla u 30), de ha valaki nem mer bemenni a Balázs Béla utcába, akkor jövő héten már a Tengerszem Sportboltban (Bp, VII. ker. Dohány u 29.) is keresheti.

A fotók zöme három helyről való:

  • A Kiss Péter-barlangból (feltártuk: 2015, 2017)
  • A Denevér-ágból (feltártuk: 2017 nyár)
  • A Forradalmi-ágból (feltártuk: 2017 október 23)
  • Mellesleg előfordul a Nagy-Hideg-lyuk (feltártuk: 2016), a Macska-barlangi özönvíz, és nem hiányozhat a Vacska-barlang sem (feltárásában részt vettünk: 2008-2013), amely mindezidáig a legjelentősebb felfedezésünk, és ahová mai napig nem tehetjük be a lábunkat.

A naptár ára 2000 Ft. Postázás esetén 1000 Ft postaköltség rakódik rá, tehát 3000 Ft-ba kerül, ha postán rendeljük.

.

A címlapon a Denevér-ág. (Hogy melyik barlang, azt csak itt a bejegyzésben cenzúráztuk, a nyomtatott naptáron természetesen nincs kihúzva fehérrel.)

A naptár a West-Graph Reklám és Nyomdaipari Kft. felajánlásaként készül, tehát az abból befolyó bevétel teljes egészében Egyesületünk működésére fordítódik.

Megrendeléshez a kapcsolat menüpontban szíveskedjenek egy üzenetet írni (lehet itt is hozzászólásként, de azt akkor mindenki látni fogja), amelyből kiderül a postázási cím, valamint a megrendelő neve és lakcíme (a bizonylathoz).

(Ez a naptár nem azonos az Ambrus Gergely által szervezett, “MKBT égisze alatt megjelenő” ún. Földalatti Magyarország naptárral, amelyből minket és a mi barlangjainkat – és ezzel az idei hazai feltárásokat is – gondosan kihagytak.)


 

..

..

Aki még esetleg nem szerezte be, annak javasoljuk a Felfedzések a föld alatt c. könyvünk megvásárlását is, egyetlen postaköltséggel sokkal praktikusabb.

 


 

 

 

 

2 hozzászólás a(z) 2018-as naptár bejegyzéshez

  1. Nagy Béla mondta:

    Gratula a felfedezéshez (okt 22-23) – és kérek infót a naptár megvásárlásához (a szakmai napokon túl). köszi és HVDJE mindörökre ;)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>