Hogy írjunk a fórumba?

Kedves leendő felhasználó! A tömegesen regisztráló spam-gyárak miatt az automatikus felhasználói regisztrációt megszüntettük. Felhasználóvá egyelőre úgy válhat, ha küld egy erre vonatkozó kérést részünkre a kapcsolat menüpontban, és megvárja, amíg arra válaszolva létrehozzuk a felhasználónevét.

Ezután:  Klikkeljünk a főoldalon a “Fórum” feliratra! (Az oldal alján olvasható “hozzászólás nem lehetséges” felirattal nem törődünk, ez nem a bejegyzésekre vonatkozik) Eztán feljön egy belépési párbeszédablak, ahol belépünk. Megjelenik egy a különböző főtémákat (fórumokat) tartalmazó lista, ahol kiválaszthatjuk, melyikbe szeretnénk írni. Ezután a következő oldalon az altémát (topikot) kell kiválasztanunk.

Ezután vagy válaszolunk (reply) az ottani beszélgetésre, vagy új topikot nyitunk (new topic). Új topik nyitása esetén annak a címe fog a főoldalon látszani, és nem lehet utólag módosítani.

A bejegyzéseinkben tartózkodjunk a szalonképtelen kifejezésektől, az embertársainkra vonatkozó negatív jelzőktől. Ha kritikát fogalmazunk meg, az is legyen tárgyilagos és kulturált formába öntve. A moderálás jogát fenntartjuk.

Ráklikkelünk a "Fórum" feliratra

Ráklikkelünk a “Fórum” feliratra

 

Belépünk

Belépünk az emailen érkezett jelszóval

 

Kiválasztjuk a fórumot

Kiválasztjuk a fórumot

 

Kiválasztjuk a topikot

Kiválasztjuk a topikot, vagy új topikot nyitunk

4

Megnyomjuk, hogy Reply

5

Megírjuk és elküldjük

 

 

 

Hozzászólás nem lehetséges.